Club

L’Esport Ciclista Calderí és una agrupació esportiva sense ànim de lucre, l’activitat principal del qual consisteix en el foment i la pràctica del ciclisme no competitiu, tant de carretera com de muntanya. L’ECC es regeix pels seus propis Estatuts, a més d’allò disposat a la Llei d’Agrupacions Esportives de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Organitza sortides setmanals tant de cicloturisme (amb diverses categories, segons el nivell de cada participant) com de bicicleta de muntanya, totes elles en les proximitats de Caldes de Montbui, en la muntanya del Farell i en comarques properes.

A més, participa en nombroses marxes cicloturistes en tota la geografia espanyola i també organitza excursions per a la pràctica del cicloturisme en llocs de màxim interès ciclista.

Les activitats de cicloturisme donen lloc a un Campionat Social de caràcter anual, en el qual es premia als socis més destacats.

També premiem a qui hagi participat en major nombre de marxes cicloturistes. Els premis i els trofeus es lliuren en un sopar de fi de temporada al qual assisteixen els socis amb els seus familiars i amics.

Actualment el Club està format pels socis, una Junta Directiva renovable cada 4 anys i diferents comissions (Relacions Externes, Marxes Cicloturistes, Cicloturisme).

El Club

 

Federació Catala de Ciclisme Estem inscrits a la Federació Catalana de Ciclisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *