Presentació

 

L’Esport Ciclista Calderí va ser fundat l’any 1925. La seva finalitat principal era la pràctica del ciclisme amb l’organització d’excursions, d’una banda, i la participació en curses per carretera, de l’altra. Del nostre Club van sortir grans corredors, com en Miquel Casas, guanyador de la Volta a Catalunya l’any 1945.

De 1950 a 1980 el Club resta aturat; només se’n fan algunes activitats.

L’any 1980 un grup de ciclistes varen reemprendre l’activitat del Club, organitzant excursions. Més endavant es varen crear diferents equips de competició: primer de veterans i més endavant es va fer una aposta per als més joves, l’equip de cadets. D’aquí va sortir un magnífic corredor, l’Àngel Edo.

Durant tots aquests anys l’entitat ha anat evolucionant. Actualment som uns 300 socis, que fem sortides tant de carretera com de muntanya. També tenim un equip format per 4 corredors, que participen en curses de muntanya, i un equip de cicloturistes, que participen en marxes de llarg recorregut.

Tot i els seus 82 anys d’història, el nostre és un Club jove, amb ganes de seguir treballant per al ciclisme: l’escola de ciclisme, curses per als més petits, bicicletades, diades de la bicicleta… I el més important: dur l’esperit del ciclisme a tothom.

imatges del centre
Benvinguts a l’ Esport Ciclista Calderí